Prov Naturkundskap B

Idag har jag haft prov i naturkundskap B. Vet inte hur det gick... Jag vill ha MVG!!! Provet handlade om atomer, joner, molekyler, fetter mm. Det är iaf det jag tycker är svårast i denna kursen. Anatomi är roligast.
När jag var påväg till provet... Läste jag i mina papper och ramlade i trappan... Liten trappa typ 2-3 steg... Men jag fick ont i foten iaf. Tur att ingen såg!!! :)


Det lilla såret gick upp...

I dag har jag har varit ute och ridit med Rakel och Glenn. Capella var på dåligt humör. Hon var tjurig!!! 
Capella skadade sig i hagen för en vecka sedan. Efter ridturen idag hade såret gått upp. Jag tror att det  beror på att benskyddet skavde upp det efter att det blivit blött vi gick i vatten... Stackars lilla Capella hon fick bandage på såret.


Cassidy

Fina Cassidy e. Bocelli, ue. Standford. Hon är till salu!!! Hon fick spekulanter innan vi ens hade satt in någon annons på henne. 
 




Dyrt med häst!!!

I dag har jag inte varit i stallet!!! Jag har varit i skolan. Jag läser Naturvetenskap B. Har aldrig läst den kursen tidigare och den måste man ha för att bli behörig till vissa högskoleprogram. Bäst att passa på nu innan komvux stänger!!!
Efter skolan åkte jag till Ö.B och köpte lite små saker, sen åkte jag till Granngåren och köpte kraftfoder, fiberplex och en fodertunna till mina hästar. Blev dyrt!! Nu sitter jag på jobbet och har rast.
I morgon kommer Rakel och hennes häst Glenn. Vi har bestämt att vi ska ta en ridtur ihop. Kul för hästarna och även för mig med sällskap på ridturen.

Nu är lilla hingstfölet såld!! :) På första spekulanten som var hemma och kolla. Hon blev överförtjust i han!! Vilken inte är så kontstigt. Jag gillar honom också!!! :) Det verkade vara en jätte bra tjej som köpte honom, så det känns jätte bra för både mig och Harald.




Jag har blivit ridlärare nu åt min kompis Sandra. Hon vill lära sig rida så hon har fått prova Capella. Än så länge har hon bara skrittat och travat lite. Försökta att hitta balansen mm. Jag tycker att det ser bra ut. Nästa gång tänkte jag att hon skulle få prova galoppera. He hehe!!! Jag ska faktist vara snäll, tänkte ha Capella i longerlina.
Jag och Sandra har beställt ridkläder och andra hästsaker från börjes som vi väntar på nu... Tråkigt att vänta men när paketet kommer känns det som julafton!!! Paketet borde komma när som hellst!!! :)


RSS 2.0