Snö och en hund!!!!


Man hinner inte vara sjuk!!!

I går var det alla hjärtansdag!! :)
Då var hela familjen och tittade på solsting och snesprång. Det var kul! Min favo var ju så klart Dag Otto(Brevbäraren). :)


I fredags hade vi grupparbete med basgruppen Marigorys dotter var sjuk så vi var hos henne. Vi hade tänkt att fortsätta med arbetet på måndag. Men vi blev klara!!! :) Så nu kan vi koncentrera oss på nästa seminarium istället! :) Såå skönt att alla i basgruppen hjälps åt och försöker att arbeta effektivt så att ingen drar ut på tiden!! Jag skulle bli ganska otålig och irriterad annars. Så jag är väldigt nöjd med min basgrupp!!! :)

En sjuk Olea.


Anna

Gustav

Marigory med sin lilla Olea.

Jag mår inte riktigt bra idag har ont i halsen och verkar ha lite feber. Hoppas inte det blir värre har inte tid att vara sjuk!!!

Ser vi ut som sjuksköterskor???

Har gått upp så tidigt denna veckan så Hugo har inte ens velat gå upp med mig... Han är ganska morgon trött. Jag har knappt orkat upp själv så jag förstår honom... I morgon ska jag också upp tidigt men inte lika tidigt som tur är!!! Vi ska ha grupparbete imorgon med min basgrupp. Vi har en uppgift som måste vara inlämnad på måndag.
 


Anna och Marigory som jag läser med.

Jag i mina fina kläder. ;)

Första praktikdagen

I dag hade jag min första praktik dag som högskolestudent. Jag är på en vårdcentral.
Idag fick jag vara på BVC (barnvårdcentralen). Det var kul vi vägde, mätte, kollade upp barnens utveckling och hälsa mm.



Det var lite av ett ghettoområde vårdcentralen låg i så det var ganska tungt område med mkt arbetslöshet mm.
Det var många invandrare som kom in med sina barn, då hade vi en tolk med på besöket. Det var intressant men det var lite jobbigt att ha en tolk med sig. Det blev inte samma patient kontakt.

RSS 2.0