Ostbågar sååå himla gott!!! <3

Är man hungrig när man inte kan sluta äta ostbågar??? :/ skulle bara hämta katterna men fastna i en tom lägenhet med ostbågar!!! :) hi hi... Får köpa ny påse innan helgen.... Så ingen märker ngt! ;)


Måndag igen!!! :)

Har jobbat Hela helgen, sovit lite!!! Har varit ledig idag och tagit igen mig! :) Vart i stallet ridit Mia och Ciara. Ciara känns bra förutom i hö varv i galoppen då tränger hon inåt volten med bakbenet. Måste beställa tid för återbesöket snart. Så jag kan rida ordentligt! Mia går riktigt bra nu. :) Efter stallet var jag hos Gunvor med mamma och Christina. Sen va jag och mamma och handla träffa Therese. Det var roligt att prata lite med henne. Nu blir det solsidan och sen telefontime!!! :)


Sovmorgon?!

Kl är 7 och jag ska till stallet och träffa Annica. Sen är det jobb hela helgen.... Men sen är jag ledig två och en halv helg... :)


À-kassan

Driver mig till vansinne!!! Nu vill dom veta va jag gjorde 2008!!! Va? Jag har aldrig vart arbetslös tidigare och nu vart halvt arbetslös i 1,5mån och har fått fast jobb nu... Ska det vara sååå svårt att bara ge mig pengarna jag har rätt till??  Ringa och gnälla idag!!!  Blir tröstgodis på Netto idag...


Ledig torsdag!

Har ledigt idag. Skulle hellre vara ledig i helgen... Blir en riktigt upptagen helg med jobba fre kväll, lör dag och sön kväll. Trots att jag trivs fruktansvärt bra på jobbet, Vill jag inte jobba helg... Speciellt inte nu!  Så det blir farsdag firande lör kväll och sen ska det spelas sällskapsspel hos Jenny L. Om det hinns med... Skulle vara roligt iaf!  Jag har redan köpt två julklappar! Tänker inte stressa i år!!!  Ska jobba ganska mkt innan jul så måste bli klar i tid!!!  Igår hade vi brandövning på jobbet. Bra föreläsare. Man funderade verkligen på hur man skulle få ut alla patienter vid brand.... Gäller att vara organiserad! Har börjat rida med Emma Sebbes gamla dejt. Hon har häst väldigt närma mig. Vi ska träffas kl 10 idag och rida ut. Roligt med sällskap. Men tror att det kommer regna på oss... Sen ska jag nog till stan och träffa bästa Charlie.  Jag har börjat med ögonfransnäring ska synas efter 4v. Hmm... Få se om det verkligen funkar... Nu ska jag gå upp och dra till stallet!


Mycket har hänt!!!

Länge sen jag skrev har inte haft lust att skriva förrsen nu... Först berodde det på att det har varit dåligt med mig och Erik. Ville bara skriva negativa saker om han... Vilket jag inte tycker man ska göra på en blogg... Så då skrev jag ingeting istället!  Skulle gärna skriva 1000 dumma saker han sagt och gjort. Men det gör jag inte... Den 7 sept tog jag alla mina grejer och flytta ifrån Erik. Det var lite jobbigt i början... Men nu mår jag mkt bättre. Bor mestadels hemma hos mina föräldrar. Har litet problem med boende. Vet inte vart jag vill bo... Längtar tills jag får ngt eget eller halvt eget... Så jag kan inreda, organisera och fixa lite som jag vill!!! Allt ordar iaf upp sig för mig! Fått fast jobb som Sjuksköterska. Trivs jätte jätte bra! Personalen är jätte trevliga allihopa!!!  Det bästa skriver jag inte om än...  Får vara lite hemligt!  Nu ska jag ut och rida!


RSS 2.0