Väx hår väx!!!!!

Vill ha tillbaka mitt långa hår... Trivs inte alls i så här kort... Passar inte mig. Vilken hemsk dag... Saker å ting blir bara fel fel!!! Hyfsat väder iaf! Får träna lite med hästarna så vi kommer i form... Vi har tjockat till oss både hästarna och jag i vinter... Måste hålla igång så jag inte blir en tjockis!!! ;)


What tooo dooo??? ;)

Snodde av Jessica. Tyckte att den va ganska rolig!!! :)


Drömmare

Drömmer så mkt konstiga drömmar nu... Drömmarna slutar med samma sak... Att jag fattar ett negativt tråkigt beslut men det känns rätt och bra!! :/ Tur det bara är drömmar... Det är söndagsmorgon och fint väder så jag ska åka till hästarna strax! :) skönt det känns med vår snart!!! :)


Ledig dag!

Härligt att vara ledig när man är ledig!! Ingen skolångest längre!!! Himla skönt!! :) Jobbet går bra och bra arbetskollegor. Jag har gått med handledare fram tills nu.... Men i morn är det dax att klara sig själv! Känns faktist skönt och roligt! Kanske säger annorlunda i morgon efter mitt jobbpass... ;)


Slaktmetoder

Bra debatt!!! Jag vill veta att köttet blivit slaktat så snällt som möjligt!!! Skära halsen av levande obedövade djur är sjukt!!! Hemskt!!! Köp Svenskt!!! Men Egentligen hjälper inte det heller... Kan ju inte vara säker på vart köttet kommer ifrån... Borde jag bli vegetarian igen??? Får ångest av att äta kött!!! :(


RSS 2.0