Rast

Jag har fått nya solglasögon av Ante. Med trollsländor på!! :) Köpte nya gula shorts som jag ska ha på maskeradhoppningen i morgon... Smart att rida i shorts... Jag kommer att få blåmärken. Inte så bra tänkt... Men jag kommer att få bruna ben iaf!!! Det är bra!!



Ska bli 30 grader varmt i helgen!!!

Nu har jag varit på stan!! :) Det har varit riktigt fint väder denna veckan. Snart är det helg igen!! I morgon fredag är det Maskerad hoppning och på Lördag ska jag nog åka till Öland. Det ska bli kul. Jag ska plocka fina stenar tänkte jag.♥ Vilka stora helg planer jag har va?? Plocka stenar... Det ska bli 30 grader varmt i helgen. Ska sola och bada om det stämmer!! På söndag ska jag hem till Mamma grilla och fira morsdag!! Jag vet att det är en vecka försent. Men det var ingen som hann med förra helgen+ att mamma åkte till Varberg till sin mamma!!


Matchar kläder med gräset





Lite svårt att ta kort med solen i ögonen...


Jag och Hugo



När jag skulle till stan i dag startade inte volvon som jag lånar av pappa. Dåligt batteri!!! Jag hatar när bilar håller på att krångla!!! Jag måste ju ha bilen i morgon och dra hästtransporten...  Pappas Volvo gick inte igenom besikningen... Jobbigt!! Tycker synd om pappa som måste laga allting. Man jag kan inte laga bilar. Jag har bytt däck sen har jag inte lärt mig så mkt mer... 

Frankrike borde ha vunnit i Lördags!!!



Jag tyckte att Frankrike skulle vunnit schlagerfestivalen!!! Det låten är riktigt bra!!! :) 
Just nu har det varit för mkt hästar på min blogg... Men jag har inget liv!!! Så det har blivit så...

Här är jag när jag typ stryper min stackars katt Wilda!!!
Idag är det fint väder. Inget kul att sitta inne och jobba... Men i morgon är det lön!!! Får tänka på det när man sitter instängd på jobbet!! :)

Tävling i Götene

I går var det tävling i Götene. Ciara va fortfarande spänd... Jag trodde att det kunde gått över... :( Hon skygga för lite av varje. Det är hennes första tävlings sässong så det är väl inte så konstigt. Men jag blir så arg på henne eftersom jag vet att det bara är dumheter. Det var en man på tävlingen som blev förtjust i Ciara (Hon är ju en casanova min lilla Ciara ;) Han var iaf en fd tävlingsryttare på hög nivå och tränare. Så han hjälpte mig lite med uppvärmning. Ciara gick hur fint som helst andra klassen förutom när hon flyger i luften för att hon skyggar för ngt. 

 
Ciara

Ciara




Ciara

Ciara Sånna här bråk är det som förstör allt!!!! 

Ciara

Jag hade med min fd dressyr häst Capella också. Mest för att det var kul och att tävlingen var så nära. Hon har inte tränat dressyr på ca 2år (undantag en programridning). Pga att hon har haft föl och att jag håller på att skola om henne till hopphäst. Så vi har inte hunnit med dressyren riktigt. Men Capella skötte sig efter omständigheterna jätte bra!!! Hon slog Ciara. Hon fick en rosett för LA:3.


Capella

Capella

Capella

Capella

Det räcker inte att vara snygg...

Tävlingen idag gick inget bra!!! Ciara var jätte spänd och okoncentrerad. Men jag tyckte att det var kul ändå. Speciellt eftersom många kommer fram och säger att jag har en fin, snygg häst!! :) Men Ciara -Det räcker inte att vara snygg.... Varannan tävling har gått jätte bra och varannan jätte dåligt i år. Om detta fortsätter så här kommer det att gå bra imorgon. ;)


Kärlek på jobbet...

Det händer alltid saker på jobbet... Nu har vi ett nytt kärlekspar hehe he... Nämner inga namn!!! Men jag tycker att dom passar riktigt bra ihop! :) ♥ Lycka till!!! ♥



Min lilla hund

I dag var jag hemma och städade. Hugo hade lite seperationsångest. Han skulle bara sitta i knät och följa efter mig i alla rum. ..Gulligt men tyckte lite synd om honom :( Hann ju inte bara gosa med han hela dagen. Vi kollade på desperathousevife ihop iaf... Men jag tror inte att han uppskattade det för jag klippte klorna och kammade honom samtidigt... ♥

¨
Hugo slappar framför tv:n.

Tågbiljetter!

Nu har jag beställt tågbiljetter!! :) Stockholm C Lördag Ankomst: 11:20. Från Stockholm C - Söndag
Avgång: 19:55.
Det ska bli kul att åka båt!!! Ska lura Åsa att sjunga Karaoke!!! hehe he...



Kryssning Stockholm-Åbo

Jag ska på kryssning den 7 juni Stockholm-Åbo :) Min första tävlings fria helgen på hur länge som hellst!!! Måste boka tågbiljetter till Stockholm fram och tillbaka så fort som möjligt. Annars blir det dyrare. Måste ringa Åsa idag och fråga när vi ska åka mm.

Eniro troll eller har någon en bättre idé???

Nu har jag anmält mig till dressyren på söndag med båda hästarna och maskeradhoppningen den 30/5 med Capella.
Jag tänkte klä ut mig till ett 118 troll. Blir det bra?? Jag tänkte vara det andra trollet från vänster. Då kan jag måla min gamla hjälm gul med 2 svarta sträck. Måste fixa ett par gula tights. Jag slängde mina gula fula ridbyxor i vintras typiskt!!
:( Dom skulle vart perfekta annars.


Måste fixa gula kläder!!!

Tävlingshelg

I Lördags var jag på dressyr tävling med Ciara. Första klassen kändes inte så bra. Ciara var stel och va rädd för dressyrstaketet så hon ville inte gå vägarna riktigt som jag ville. Inga stora fel men jag tyckte att vi fick bättre poäng än vi förtjänade. Andra klassen kändes jätte bra!! :) Hon gjorde jätte fina ökningar. Vi hamnade 6:a.



Idag var jag med Capella i Hjo på hopptävling. Första klassen började med en vägring sen hoppade hon första hindret men tjurigt. Andra hindret visste jag att hon skulle försöka smita ifrån pga att det såg ut som en mur. Så jag tryckte på henne lite extra och vi flög över det hindret. Men vi hade lite problem i svängen påväg till nästa hindret... Capella gjorte en hastig U-sväng så jag råkade ramla av... Ops!! Men det gick bra. Capella var inte riktigt sig själv hon kändes vinglig och var riktigt tjurig.

Här är jag efter jag hade ramlat av... :(

Andra klassen gick bra!! Vi kom igenom hela banan utan att skada oss :)  










Sen har jag några bilder på mina lagkompisar. Alla från laget har jag inte med mig tyvärr. Skulle vara kul med en bild med alla egentligen.







Marikas häst är så fin tycker jag. Älskar den färgen!!! Hästen är till salu om någon är intresserad?? ;)

Många frågar mig vad jag tycker är roligast dressyr eller hoppning?? Jag vet inte!!! Just nu är dressyrtävlingarna och hoppträningarna roligast. Nästa helg blir det dressyr lördag och söndag med Ciara+att Capella ska få följa med till dressyrtävlingen på söndagen. :)

Älvaslaget inställt?!?!?!

Dom kan ju inte ställa in älvaslaget så här!!! Jag vill ju spela brännboll!!! Vi hade redan börjat fundera på va vi skulle klä ut oss till på jobbet. Va tråkigt... Elin sa att det var Lidköpings innebandylags fel!!! Nästa år skulle Källands BK fixa älvaslaget alltid något... 


Om inte...

Om inte jag hade häst...
Jag skulle kanske vara tjockare eller också träna något annat..
Jag skulle ha mindre muskler och sämre balans.
Jag skulle ha varit utomlands mer.
Jag skulle kanske inte bo där jag bor idag.
Jag skulle nog inte fått jobbet på Kolmårdensdjurpark eller Borås djurpark.
Jag skulle vara mesigare.
Jag skulle nog vara mer ansvarslös.
Jag skulle ha mycket bättre ekonomi.
Jag skulle ha mer välstädat hemma.
Jag skulle hinna måla och syssla med andra intressen.
Jag skulle hinna träffa kompisar oftare.
Jag skulle inte ha köpt en hästtransport.
Jag skulle inte bry mig om att min bil ska ha drag.
Jag skulle ha en mer intakt mobiltelefon.
Jag skulle inte ha ont i knät.
Jag skulle dricka alkohol oftare.
Jag skulle hinna laga mer mat.
Jag skulle hinna bry mig om mitt utseende mer.
Jag skulle se på tv mer.
Jag skulle ha mer tid för mina andra djur och jag skulle säkert ha en till hund minst!!!
Jag skulle vara en helt  annan person...

Ibland när det är riktigt dåligt väder och hästarna är bråkiga så undrar man varför man egentligen har häst...
Ibland funderar man på vad man skulle göra om man inte skulle ha häst.
Men jag vet att livet skulle vara betydligt tråkigare men lugnare utan mina odjur!! ;)


Vi har oftast kul ihop!

Inspelningsbar boxer

Nu ska jag handla sen ska jag hem och titta på inspelad-tv och äta kvällsmat!! Det är jätte bra med inspelningsbar boxer!!! Jag jobbar nästa alltid kväll... Brukar missa alla bra tv-program annars. För det är ju inte så att man ställer in videon hela tiden. Boxern va ju jätte smart!!! Räcker att ställa in det en gång sen spelar den in hela serien!! ♥


Hittade ingen inspelningsbarboxer på bild tyvärr!!!

I helgen är det tävlingar.

I helgen blir det tävlingar!!! På lördag är det dressyr med Ciara och på söndag är det hopptävling med Capella andra lagtävlingen i serien. Har inte så mycket annat att skriva om... Händer inte så mycket i mitt liv just nu.

image112

Stämpel klocka

Nu har våran chef ordnat stämpelklocka... Jag är lite skeptisk... Känns som att det kommer att ha lite tvärtom verkan på många säljare. Säljarna stressar redan och prick 21.00 loggar dom ut!! Nu ska dom hinna slåss om stämpel datorn också och jag måste vänta till sist för att stänga... Helt ok om det är lite folk som nu... Men när det blir mkt folk igen så funkar det inte. Men det kommer alltid någon ny lösning... Jag tror är att många kanske kommer att försöka sluta tidigare för att slippa vänta vid stämpelklockan.


TV TV hela dan!!

Jag har inte orkat skriva på ett tag har vart hemma från jobbet... Är sjuk... Typ bara kollat på TV sista dagarna... Idag har jag kollat på vänner, Ugly Betty, Desperate housewives mm. Det är OK att vara inne och titta på tv en hel dag när man är sjuk... Smile!!

Nip/tuck

En av dom bästa serierna av alla nip/tuck!! Förra avsnitten var hemskt... Så ikväll är det spännande...




Förändra allt...

Ibland är man så trött på sig själv och vill bara förändra allt!! Göra en hel makeover klippa sig färga håret mm... Men nu vet jag att det bara är dumt för jag ångrar mig bara och färgar tillbaka eller börjar spara till långt hår igen. Jag trivs bara i mitt blonda hår även om dom flesta tyckte att jag va finare i mörkare hår så funkade det inte....

image110
Jag i brunt hår...♣

image111

Gnällig

Nu har jag vart på stan med Sandra. Provade jeans inga passade... Jag tyckte att det var jobbigt att gå på stan kände mig hängig... Förkyld, ont i halsen och ögonen svider... Va gnällig jag har varit sista tiden... Men när jag ändå håller på!! Har tappat matlusten, finns inget roligt att äta. Dåligt väder ute... Regnar... Jag är trött... Har massor med blåmärken... Orkar egentligen inte träna idag...  Men måste... Hmm...Händer det inget roligt snart?? Jag vill bort härifrån nu!!!

image109

Oväntat bra!!!

Nu har jag varit på programridning med Capella det gick oväntat bra!!! :) Hon var väldigt pigg. Hon rusade lite på första klassen. Domaren frågade om vi hade ett tåg att passa.... (Men jag tror att Capella letade efter hinder) Andra klassen gick däremot jätte bra!!! Då hade hon hunnit lugna ner sig. Vi har inte tränat dressyr på över ett år. (Pga fölningen mm) Så det kändes bra!!! :) Imorgon blir det hoppning för Capella. Sen på lördag blir det Dressyrtävling med Ciara. Det är nästan lite för mkt för mig just nu... :( Men jag vill ju inte missa ngt!! ;)

image108

RSS 2.0