Kan inte sova....

Viss egoistisk människa ska ha på tvn när jag behöver sova... Ska upp kl 5!!! Om han inte har hänsyn på kvällen behöver jag inte ha det på morgon... Krig!!!


Riktigt bra helg!

Varför?! Har inte gjort ngt speciellt! Känns bara så himla bra med allt och inget tråkigt plugg!!! :)


examensbilder

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Vilken fest igår!!!

Igår var det examens fest med klassen. Mkt lyckat! :) Först träffades jag och Sofia T hos Viktoria Berg. Förfesta lite och umgicks lite med Bettan. Så att dem prickiga dalmartinen skulle släppa in mig sen. Hon släpper inte in folk hon inte känner. Jag fick låna Viktorias lägenhet och hund. Hon sov hos sin kille. Vi träffade resten av klassen på Swania och hade middag! Jätte gott och roligt att mingla runt. Dem begav sig dom flesta till Buttlers. Dansade å grejer lite efterfestande! Kom hem jätte sent!!! Bettan var glad att se mig så hon släppte in mig! :) va ute med henne på promenad innan jag hoppa på bussen. Nu blir det stallet! Så glada att vi är klara nu!!! Wiiiiiieee!!!!! :)


Examen!!!!!!!! Wiiiiiiieeeeee!!!! :)


Examen

Efter allt slit i tre år är jag äntligen klar! Igår hade vi examen i skolan. Först mingel med klasskompis. Sen var vi
I aulan en av våra favorit lärare Yvonne Sundell höll tal, Sen sjöng Christian en rolig låt han hade skrivit. Jessica och Lena-pia höll tal. Sen blev det lite mer sång. Alla var duktiga och allt var väldigt lyckat! Sist fick vi hämta vårat examensbevis! Kändes overkligt!!! :) Mamma, pappa, Christina och Gunvor var så klart med mig!! :)
Kl 16 kom dom, Eriks föräldrar, Harald, Andreas med flickvännen Sara, Sanna, Patrik och eriks kusin Sebbe här. Det var trevligt! Fick massor med blommor!!! Av mina föräldrar fick jag en halsbands klocka, av Eriks föräldrar en klocka jag kan ha på mitt nya jobb. Av Harald present kort på hästbutik, av Christina och Gunvor pengar att köpa ngt fint! Av släkten i Varberg fick jag ett jätte fint armband pandora med 3 berlocker. Fick två extra av mina syskon. Men måste byta en pga att jag fick 2 hästar!!! Hi hi!! Dom vet vad jag gillar!!! :) kul att få saker som jag kan minnas min examensdag med!! :) Nu blir det trollhättan och fest med klassen hela dagen!!! Såååå himla roligt ska vi ha!!!! :)


Lycklig!!!! :)

Såååå lycklig!!! Jag har klarat hela utbildningen!! :) Wiiiiieeee!!! Jag är sjuksköterska!!! Behöver inte plugga mer nu!!! Det är det över!! Har en fritid igen!!! Sååååå glad!!!!! :)
Idag blir det stor städning! Inhandling av mat och sprit! Ta hand om hästarna. Sen ska jag baka och laga mat!! Hur ska jag hinna?! :/ Det fixar sig!! Jag är iaf super lättad!!! :) Jag är sjuksköterska!!!! :) <3


Näst sista seminariumet idag!!!

Fatta hur skönt det är att snart vara klar!!! :) Slippa oroa sig för plugg!!! Ska börja jobba och tjäna egna pengar igen!!! Det ska bli så himla roligt att jobba som sjuksköterska!!! Men även nervöst... Tänk om jag inte motsvarar förväntningarna...


God morgon

Ny dag!! Måste städa och plugga i dag... Kan tycka om att städa men vill göra det så grundligt så det tar sån tid! Finns en sak som bekymmrar mig väldigt mkt... Förutom det så mår jag riktigt bra!! :) snart examen!! Helt otroligt!!! :)


Hur tänkte du när du valde kläder i morse??

Den tanken tänker jag ofta på stationen när jag tittar på folk...


Väntar

Väntar på Nihada. Så skönt med vänner som inte kan passa tider! :) Då behöver jag inte ha dåligt samvete när jag är sen! Vilket jag ofta kan råka bli! ;) Victoria uppskattar dock inte att jag och Nihada har samma underbar egenskap!! ;)


Nytt år...

Sämsta möjliga start på nya året... Min morfar somna precis in... Så glad att jag hälsa på han i veckan och fick säga hejdå... Sista orden jag sa till morfar var sov så gott... <3


RSS 2.0